Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1807
Title: | ОТРИМАННЯ ОЛІЇ АМАРАНТУ З УРАХУВАННЯМ СТУПЕНЮ ПОДРІБНЕННЯ ЗЕРНА |
Other Titles: | ПОЛУЧЕНИЕ МАСЛА АМАРАНТА С УЧЕТОМ СТЕПЕНИ ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ ЗЕРНА OTTEMANNEN TO OLIY AMARANTA TO THE URGENT STAGE OF THE SUBJECT OF GRAIN |
Authors: | Осадчук П. І., Жук П. В. Осадчук П. И., Жук П. В. Osadchuk P.I., Zhuk P.V. |
Keywords: | насіння амаранту, екстрагування, розмел зерен, екстрагент, олія амаанту семена амаранта, экстрагирование, размол зерен, экстрагент, масло амаранта seeds of an amaranth, grains, oil of an amaranth |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 664.34.061.34 Осадчук П. І. Отримання олії амаранту з урахуванням ступеню подрібнення зерна / П. І. Осадчук, П. В. Жук // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 146-149. |
Abstract: | Розроблено методику проведення технологічного процесу одержання олії амаранту шляхом екстрагування. Представлені отримані результати. Дани рекомендації зі ступеня розмелу зерен амаранту і використанню найбільш ефективного екстрагенту. Разработана методика проведения технологического процесса получения масла амаранта путем экстрагирования. Представлены полученные результаты. Даны рекомендации по степени размола зерен амаранта и использованию наиболее эффективного экстрагента. The technique of carrying out the technological process has been broken up. It has been protected by an amaranth with the help of a button. Submitted results. It is recommended that the steps be applied to the amaranth seed grains and to the nixtures of the effective extragent. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1807 |
Appears in Collections: | Осадчук Петро Ігорович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
П. І. Осадчук.pdf | 426,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.