Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1807
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осадчук П. І., Жук П. В. | - |
dc.contributor.author | Осадчук П. И., Жук П. В. | - |
dc.contributor.author | Osadchuk P.I., Zhuk P.V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T13:20:46Z | - |
dc.date.available | 2020-03-03T13:20:46Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | УДК 664.34.061.34 Осадчук П. І. Отримання олії амаранту з урахуванням ступеню подрібнення зерна / П. І. Осадчук, П. В. Жук // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 146-149. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1807 | - |
dc.description.abstract | Розроблено методику проведення технологічного процесу одержання олії амаранту шляхом екстрагування. Представлені отримані результати. Дани рекомендації зі ступеня розмелу зерен амаранту і використанню найбільш ефективного екстрагенту. | ru |
dc.description.abstract | Разработана методика проведения технологического процесса получения масла амаранта путем экстрагирования. Представлены полученные результаты. Даны рекомендации по степени размола зерен амаранта и использованию наиболее эффективного экстрагента. | ru |
dc.description.abstract | The technique of carrying out the technological process has been broken up. It has been protected by an amaranth with the help of a button. Submitted results. It is recommended that the steps be applied to the amaranth seed grains and to the nixtures of the effective extragent. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | насіння амаранту, екстрагування, розмел зерен, екстрагент, олія амаанту | ru |
dc.subject | семена амаранта, экстрагирование, размол зерен, экстрагент, масло амаранта | ru |
dc.subject | seeds of an amaranth, grains, oil of an amaranth | ru |
dc.title | ОТРИМАННЯ ОЛІЇ АМАРАНТУ З УРАХУВАННЯМ СТУПЕНЮ ПОДРІБНЕННЯ ЗЕРНА | ru |
dc.title.alternative | ПОЛУЧЕНИЕ МАСЛА АМАРАНТА С УЧЕТОМ СТЕПЕНИ ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ ЗЕРНА | ru |
dc.title.alternative | OTTEMANNEN TO OLIY AMARANTA TO THE URGENT STAGE OF THE SUBJECT OF GRAIN | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Осадчук Петро Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
П. І. Осадчук.pdf | 426,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.