Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1807
Назва: | ОТРИМАННЯ ОЛІЇ АМАРАНТУ З УРАХУВАННЯМ СТУПЕНЮ ПОДРІБНЕННЯ ЗЕРНА |
Інші назви: | ПОЛУЧЕНИЕ МАСЛА АМАРАНТА С УЧЕТОМ СТЕПЕНИ ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ ЗЕРНА OTTEMANNEN TO OLIY AMARANTA TO THE URGENT STAGE OF THE SUBJECT OF GRAIN |
Автори: | Осадчук П. І., Жук П. В. Осадчук П. И., Жук П. В. Osadchuk P.I., Zhuk P.V. |
Теми: | насіння амаранту, екстрагування, розмел зерен, екстрагент, олія амаанту семена амаранта, экстрагирование, размол зерен, экстрагент, масло амаранта seeds of an amaranth, grains, oil of an amaranth |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 664.34.061.34 Осадчук П. І. Отримання олії амаранту з урахуванням ступеню подрібнення зерна / П. І. Осадчук, П. В. Жук // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 146-149. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено методику проведення технологічного процесу одержання олії амаранту шляхом екстрагування. Представлені отримані результати. Дани рекомендації зі ступеня розмелу зерен амаранту і використанню найбільш ефективного екстрагенту. Разработана методика проведения технологического процесса получения масла амаранта путем экстрагирования. Представлены полученные результаты. Даны рекомендации по степени размола зерен амаранта и использованию наиболее эффективного экстрагента. The technique of carrying out the technological process has been broken up. It has been protected by an amaranth with the help of a button. Submitted results. It is recommended that the steps be applied to the amaranth seed grains and to the nixtures of the effective extragent. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1807 |
Розташовується у зібраннях: | Осадчук Петро Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
П. І. Осадчук.pdf | 426,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.