DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1807
Назва: ОТРИМАННЯ ОЛІЇ АМАРАНТУ З УРАХУВАННЯМ СТУПЕНЮ ПОДРІБНЕННЯ ЗЕРНА
Інші назви: ПОЛУЧЕНИЕ МАСЛА АМАРАНТА С УЧЕТОМ СТЕПЕНИ ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ ЗЕРНА
OTTEMANNEN TO OLIY AMARANTA TO THE URGENT STAGE OF THE SUBJECT OF GRAIN
Автори: Осадчук П. І., Жук П. В.
Осадчук П. И., Жук П. В.
Osadchuk P.I., Zhuk P.V.
Теми: насіння амаранту, екстрагування, розмел зерен, екстрагент, олія амаанту
семена амаранта, экстрагирование, размол зерен, экстрагент, масло амаранта
seeds of an amaranth, grains, oil of an amaranth
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 664.34.061.34 Осадчук П. І. Отримання олії амаранту з урахуванням ступеню подрібнення зерна / П. І. Осадчук, П. В. Жук // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 146-149.
Короткий огляд (реферат): Розроблено методику проведення технологічного процесу одержання олії амаранту шляхом екстрагування. Представлені отримані результати. Дани рекомендації зі ступеня розмелу зерен амаранту і використанню найбільш ефективного екстрагенту.
Разработана методика проведения технологического процесса получения масла амаранта путем экстрагирования. Представлены полученные результаты. Даны рекомендации по степени размола зерен амаранта и использованию наиболее эффективного экстрагента.
The technique of carrying out the technological process has been broken up. It has been protected by an amaranth with the help of a button. Submitted results. It is recommended that the steps be applied to the amaranth seed grains and to the nixtures of the effective extragent.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1807
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
П. І. Осадчук.pdf426,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.