DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1806
Назва: HARDNESS OF GRAIN
Інші назви: ТВЕРДОСТЬ ЗЕРНА
Автори: Dudarev I.I.
Теми: regime, grain, hardness, moisture, structure, kinetics
режим, зерно,твердость, влажность, структура, кинетика
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 636.085.55.4 Dudarev І. Hardness of grain // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 125-132.
Короткий огляд (реферат): When the moisture content of wheat and maize increases, the value of the hardness of the layers decreases. Humidity characterizes the amount of nutrients in the grain, as well as its suitability for storage and processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1806
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudarev.pdf429,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.