Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1806
Назва: | HARDNESS OF GRAIN |
Інші назви: | ТВЕРДОСТЬ ЗЕРНА |
Автори: | Dudarev I.I. |
Теми: | regime, grain, hardness, moisture, structure, kinetics режим, зерно,твердость, влажность, структура, кинетика |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | UDC 636.085.55.4 Dudarev І. Hardness of grain // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 125-132. |
Короткий огляд (реферат): | When the moisture content of wheat and maize increases, the value of the hardness of the layers decreases. Humidity characterizes the amount of nutrients in the grain, as well as its suitability for storage and processing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1806 |
Розташовується у зібраннях: | Дударев Ігор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dudarev.pdf | 429,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.