DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1806
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev I.I.-
dc.date.accessioned2020-03-03T12:44:00Z-
dc.date.available2020-03-03T12:44:00Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationUDC 636.085.55.4 Dudarev І. Hardness of grain // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 125-132.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1806-
dc.description.abstractWhen the moisture content of wheat and maize increases, the value of the hardness of the layers decreases. Humidity characterizes the amount of nutrients in the grain, as well as its suitability for storage and processing.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectregime, grain, hardness, moisture, structure, kineticsru
dc.subjectрежим, зерно,твердость, влажность, структура, кинетикаru
dc.titleHARDNESS OF GRAINru
dc.title.alternativeТВЕРДОСТЬ ЗЕРНАru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudarev.pdf429,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.