Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1806
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Dudarev I.I. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T12:44:00Z | - |
dc.date.available | 2020-03-03T12:44:00Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | UDC 636.085.55.4 Dudarev І. Hardness of grain // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 125-132. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1806 | - |
dc.description.abstract | When the moisture content of wheat and maize increases, the value of the hardness of the layers decreases. Humidity characterizes the amount of nutrients in the grain, as well as its suitability for storage and processing. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | regime, grain, hardness, moisture, structure, kinetics | ru |
dc.subject | режим, зерно,твердость, влажность, структура, кинетика | ru |
dc.title | HARDNESS OF GRAIN | ru |
dc.title.alternative | ТВЕРДОСТЬ ЗЕРНА | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Дударев Ігор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dudarev.pdf | 429,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.