DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/171
Назва: КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ЯБЛУК В ПРОДУКЦІЮ РАДІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇ
Інші назви: Комплексная переработка яблок в продукцию радиопротекторного действия.
Complex processing of apples in the products of radioprotection action
Автори: Москалюк, І. В.
Москалюк, И. В.
Moskaliuk, I.
Теми: Переробка продукції
переробка яблук, лужний гідроліз, радіопротекторна дія
переработка яблок, щелочной гидролиз, радиопротекторное действие
processing of apples, alkaline hydrolysis, radioprotection action
Дата публікації: 2011
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №57
Бібліографічний опис: ББК Л911/919; УДК 634.11.001.73 Москалюк, І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії [Текст] / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відп. ред. В.Я. Щербаков. - Одеса : ОДАУ, 2011. - Вип.57 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.113-117.
Короткий огляд (реферат): Отримано новий спосіб комплексної переробки яблук, який вміщує лужний гідроліз полісахаридів. Гідроліз проводять в лужному середовищі при рН 8-12 протягом 1-100 хвилин при кімнатній температурі з наступною нейтралізацією пектинового екстракту до рН середовища 4,0 –7,0.
Получен новый способ комплексной переработки яблок, который основан на щелочном гидролизе полисахаридов. Гидролиз проводят в щелочной среде при рН 8-12 в течение 1 - 100 минут при комнатной температуре с последующей нейтрализацией пектинового экстракта до рН среды 4,0-7,0.
The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0.
Опис: The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/171
Розташовується у зібраннях:Москалюк Інна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Moscal.pdf271,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.