Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/171
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Москалюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Москалюк, И. В. | - |
dc.contributor.author | Moskaliuk, I. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-06T10:48:32Z | - |
dc.date.available | 2016-04-06T10:48:32Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | ББК Л911/919; УДК 634.11.001.73 Москалюк, І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії [Текст] / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відп. ред. В.Я. Щербаков. - Одеса : ОДАУ, 2011. - Вип.57 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.113-117. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/171 | - |
dc.description | The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0. | ru |
dc.description.abstract | Отримано новий спосіб комплексної переробки яблук, який вміщує лужний гідроліз полісахаридів. Гідроліз проводять в лужному середовищі при рН 8-12 протягом 1-100 хвилин при кімнатній температурі з наступною нейтралізацією пектинового екстракту до рН середовища 4,0 –7,0. | ru |
dc.description.abstract | Получен новый способ комплексной переработки яблок, который основан на щелочном гидролизе полисахаридов. Гидролиз проводят в щелочной среде при рН 8-12 в течение 1 - 100 минут при комнатной температуре с последующей нейтрализацией пектинового экстракта до рН среды 4,0-7,0. | ru |
dc.description.abstract | The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №57 | ru |
dc.subject | Переробка продукції | ru |
dc.subject | переробка яблук, лужний гідроліз, радіопротекторна дія | ru |
dc.subject | переработка яблок, щелочной гидролиз, радиопротекторное действие | ru |
dc.subject | processing of apples, alkaline hydrolysis, radioprotection action | ru |
dc.title | КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ЯБЛУК В ПРОДУКЦІЮ РАДІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇ | ru |
dc.title.alternative | Комплексная переработка яблок в продукцию радиопротекторного действия. | ru |
dc.title.alternative | Complex processing of apples in the products of radioprotection action | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Москалюк Інна Вікторівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Moscal.pdf | 271,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.