DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/171
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскалюк, І. В.-
dc.contributor.authorМоскалюк, И. В.-
dc.contributor.authorMoskaliuk, I.-
dc.date.accessioned2016-04-06T10:48:32Z-
dc.date.available2016-04-06T10:48:32Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationББК Л911/919; УДК 634.11.001.73 Москалюк, І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії [Текст] / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відп. ред. В.Я. Щербаков. - Одеса : ОДАУ, 2011. - Вип.57 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.113-117.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/171-
dc.descriptionThe new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0.ru
dc.description.abstractОтримано новий спосіб комплексної переробки яблук, який вміщує лужний гідроліз полісахаридів. Гідроліз проводять в лужному середовищі при рН 8-12 протягом 1-100 хвилин при кімнатній температурі з наступною нейтралізацією пектинового екстракту до рН середовища 4,0 –7,0.ru
dc.description.abstractПолучен новый способ комплексной переработки яблок, который основан на щелочном гидролизе полисахаридов. Гидролиз проводят в щелочной среде при рН 8-12 в течение 1 - 100 минут при комнатной температуре с последующей нейтрализацией пектинового экстракта до рН среды 4,0-7,0.ru
dc.description.abstractThe new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №57ru
dc.subjectПереробка продукціїru
dc.subjectпереробка яблук, лужний гідроліз, радіопротекторна діяru
dc.subjectпереработка яблок, щелочной гидролиз, радиопротекторное действиеru
dc.subjectprocessing of apples, alkaline hydrolysis, radioprotection actionru
dc.titleКОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ЯБЛУК В ПРОДУКЦІЮ РАДІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇru
dc.title.alternativeКомплексная переработка яблок в продукцию радиопротекторного действия.ru
dc.title.alternativeComplex processing of apples in the products of radioprotection actionru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Москалюк Інна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Moscal.pdf271,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.