Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/171
Назва: | КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ЯБЛУК В ПРОДУКЦІЮ РАДІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇ |
Інші назви: | Комплексная переработка яблок в продукцию радиопротекторного действия. Complex processing of apples in the products of radioprotection action |
Автори: | Москалюк, І. В. Москалюк, И. В. Moskaliuk, I. |
Теми: | Переробка продукції переробка яблук, лужний гідроліз, радіопротекторна дія переработка яблок, щелочной гидролиз, радиопротекторное действие processing of apples, alkaline hydrolysis, radioprotection action |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №57 |
Бібліографічний опис: | ББК Л911/919; УДК 634.11.001.73 Москалюк, І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії [Текст] / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / відп. ред. В.Я. Щербаков. - Одеса : ОДАУ, 2011. - Вип.57 : Біологічні та сільськогосподарські науки. - С.113-117. |
Короткий огляд (реферат): | Отримано новий спосіб комплексної переробки яблук, який вміщує лужний гідроліз полісахаридів. Гідроліз проводять в лужному середовищі при рН 8-12 протягом 1-100 хвилин при кімнатній температурі з наступною нейтралізацією пектинового екстракту до рН середовища 4,0 –7,0. Получен новый способ комплексной переработки яблок, который основан на щелочном гидролизе полисахаридов. Гидролиз проводят в щелочной среде при рН 8-12 в течение 1 - 100 минут при комнатной температуре с последующей нейтрализацией пектинового экстракта до рН среды 4,0-7,0. The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0. |
Опис: | The new method of the complex processing of apples is got, which is based on the alkaline hydrolysis of polysugars. Hydrolysis is carried out in alkaline environment at pH 8-12 dousing 1 - 100 minutes at indoor temperature with the following neutralization of the pectin extract to pH of the environment 4,0-7,0. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/171 |
Розташовується у зібраннях: | Москалюк Інна Вікторівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Moscal.pdf | 271,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.