DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/162
Title: ДО ПИТАННЯ ВИКОРИСТАННЯ КОРМІВ З МІДІЙ У СВИНАРСТВІ
Other Titles: К вопросу использования кормов из мидий в свиноводстве
To the question of the use of forage from mussels in the pig breeding
Authors: Ковбасенко, В. М.
Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Боєв, В. І.
Боев, В.И.
Boev, V.
Keywords: Свинарство
свині, м’ясокісткове і рибне борошно, корми із мідій
свиньи, мясокостная мука, рыбная мука, корма из мидий
pigs, meat of bone flour, fish flour, stern from mussels
Issue Date: 2010
Publisher: Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць, №54
Citation: УДК : 636.52/.58.087.619:614.31:637.4, ББК П65-451.8,ОГАУ,ОДАУ Ковбасенко, В. М. До питання використання кормів з мідій у свинарстві [Текст] / В. М. Ковбасенко, В. І. Боєв // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса, 2010. - Вип.54 : Сільськогосподарські науки. - С.39-44.
Abstract: Заміна в стандартних комбікормах для свиней м’ясокісткового і рибного борошна аналогічною кількістю кормів з мідій не знижує перетравлення поживних речовин раціону та продуктивності свиней на відгодівлі.
Замена в стандартных комбикормах для свиней мясокостной и рыбной муки аналогичным количеством кормов из мидий не снижает переваривания питательных веществ рациона и продуктивности свиней на откорме.
Replacement in the standard mixed fodders for the pigs of meat of bone and fish flour from mussels does not reduce overcooking of nutritive of ration and productivity of pigs the analogical amount of forage on fattening.
Description: Replacement in the standard mixed fodders for the pigs of meat of bone and fish flour from mussels does not reduce overcooking of nutritive of ration and productivity of pigs the analogical amount of forage on fattening.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/162
Appears in Collections:Ковбасенко Володимир Мусійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kovbasen.pdf558,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.