DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1517
Title: ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗНЕЗАРАЖЕННЯ ГІДРОБІОНТІВ ПРИ УРАЖЕННІ ЇХ «РИБНОЮ ТРИХІНЕЛОЮ»
Other Titles: Усовершенствование обезвреживания гидробионтов при поражении их «рыбной трихинеллой»
Improvement of disinfection of hydrobionts because of their infection with “fish trichinella”
Authors: Тарасенко, Л.О.
Тарасенко, Л.А.
Tarasenko, L.
Розум, Є.Ю.
Розум, Е.Ю.
Rozum, E.
Савченко, В.І.
Савченко, В.И.
Savchenko, V.
Keywords: Ветеринарія
анізакідоз, личинки анізакід, патогенні личинки, знезараження, інтенсивність
анизакидоз, личинки анизакид, патогенные личинки, обезвреживание, интенсивность
anizakidoz larvae anisakids pathogenic larvae disinfection intensity
Issue Date: 2015
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 619:614.31:637.56:595.132:339.13 Тарасенко Л. О. Вдосконалення знезараження гідробіонтів при ураженні їх "рибною трихінелою" / Л. О. Тарасенко, Є. Ю. Розум, В. І. Савченко // Аграрний вісник Причорномор`я: зб. наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2015. - Вип.77: Ветеринарні науки. - С. 99-104.
Abstract: Зростання чисельності населення Землі та обмеження можливостей значного підвищення продуктивності тваринництва сприяє збільшенню обсягів вживання морепродуктів як альтернативного джерела білка тваринного походження. При цьому поряд із виловом отримує подальший розвиток промислове вирощування «дарів моря» - риб, ракоподібних, молюсків (аква- та марикультура).
Возрастание численности населения Земли и ограничение возможностей значительного повышения продуктивности животноводства способствует возрастанию объёмов употребления морепродуктов как альтернативного источника белка животного происхождения. При этом рядом с выловом получает дальнейшее развитее промышленного выращивания «даров моря» - рыб, ракообразных, моллюсков (аква- и марикультура).
The growth of world population and limited opportunities significantly increasing of productivity of livestock contributes to an increase in the use of seafood as an alternative source of animal protein. Meanwhile with catchig of industrial development is further growing "seafood" - fish, crustaceans, mollusks (akva- and mariculture).
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1517
Appears in Collections:Тарасенко Людмила Олексіївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
avpvet_2015_77_23.pdf495,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.