DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1517
Назва: ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗНЕЗАРАЖЕННЯ ГІДРОБІОНТІВ ПРИ УРАЖЕННІ ЇХ «РИБНОЮ ТРИХІНЕЛОЮ»
Інші назви: Усовершенствование обезвреживания гидробионтов при поражении их «рыбной трихинеллой»
Improvement of disinfection of hydrobionts because of their infection with “fish trichinella”
Автори: Тарасенко, Л.О.
Тарасенко, Л.А.
Tarasenko, L.
Розум, Є.Ю.
Розум, Е.Ю.
Rozum, E.
Савченко, В.І.
Савченко, В.И.
Savchenko, V.
Теми: Ветеринарія
анізакідоз, личинки анізакід, патогенні личинки, знезараження, інтенсивність
анизакидоз, личинки анизакид, патогенные личинки, обезвреживание, интенсивность
anizakidoz larvae anisakids pathogenic larvae disinfection intensity
Дата публікації: 2015
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 619:614.31:637.56:595.132:339.13 Тарасенко Л. О. Вдосконалення знезараження гідробіонтів при ураженні їх "рибною трихінелою" / Л. О. Тарасенко, Є. Ю. Розум, В. І. Савченко // Аграрний вісник Причорномор`я: зб. наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2015. - Вип.77: Ветеринарні науки. - С. 99-104.
Короткий огляд (реферат): Зростання чисельності населення Землі та обмеження можливостей значного підвищення продуктивності тваринництва сприяє збільшенню обсягів вживання морепродуктів як альтернативного джерела білка тваринного походження. При цьому поряд із виловом отримує подальший розвиток промислове вирощування «дарів моря» - риб, ракоподібних, молюсків (аква- та марикультура).
Возрастание численности населения Земли и ограничение возможностей значительного повышения продуктивности животноводства способствует возрастанию объёмов употребления морепродуктов как альтернативного источника белка животного происхождения. При этом рядом с выловом получает дальнейшее развитее промышленного выращивания «даров моря» - рыб, ракообразных, моллюсков (аква- и марикультура).
The growth of world population and limited opportunities significantly increasing of productivity of livestock contributes to an increase in the use of seafood as an alternative source of animal protein. Meanwhile with catchig of industrial development is further growing "seafood" - fish, crustaceans, mollusks (akva- and mariculture).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1517
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2015_77_23.pdf495,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.