DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрюкова, І.О., Малініна І.В.-
dc.date.accessioned2017-09-05T13:59:39Z-
dc.date.available2017-09-05T13:59:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationУДК 005.95:005.936.3 Крюкова І. О.,Малініна І.В. Системний підхід в удосконаленні системи управління персоналом на підприємстві // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 3. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_3_13ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1470-
dc.description.abstractУ статті розглянута концепція вдосконалення системи управління персоналом, що базується на використанні системного підходу та формування її у вигляді цілісної системи, що забезпечує цілеспрямовану діяльність органів управління підприємством з формування вимог до працівників, їх відбору, підготовки та раціонального використання на підприємстві.ru
dc.description.abstractThe article presents the concept of improving the personnel management system of systems approach that will provide action-oriented activities of the enterprise management to create a requirement for employees, their selection, training and management.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherЕкономіка харчової промисловостіru
dc.subjectЕкономіка підприємствru
dc.subjectперсонал, система управління персоналом, системний підхід, кадрова політика, найм персоналу, мотивація і стимулювання праці, гнучка тарифна система, система управління кар'єрою.ru
dc.subjectthe personnel, personnel management system, a systematic approach, staffing, recruitment, motivation and stimulation of labor, flexible tariff system, the career management.ru
dc.titleСИСТЕМНИЙ ПІДХІД В УДОСКОНАЛЕННІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВІru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
echp_2011_3_13.pdf210,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.