DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1465
Назва: СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Автори: Крюкова, І.О.
Теми: Економіка АПК
переробна промисловість, агропромисловий комплекс, ефективність, сільсько- господарська продукція.
processing industry, agrarian production complex, efficiency, agricultural product
Дата публікації: 2010
Видавництво: Економіка харчової промисловості
Бібліографічний опис: УДК 664.003.145 Крюкова І. О. Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області / І. О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 1. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_1_3
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону.
The development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1465
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
02-Kryukova.pdf184,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.