DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1465
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрюкова, І.О.-
dc.date.accessioned2017-09-04T14:46:47Z-
dc.date.available2017-09-04T14:46:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationУДК 664.003.145 Крюкова І. О. Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області / І. О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 1. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_1_3ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1465-
dc.description.abstractВ статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону.ru
dc.description.abstractThe development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherЕкономіка харчової промисловостіru
dc.subjectЕкономіка АПКru
dc.subjectпереробна промисловість, агропромисловий комплекс, ефективність, сільсько- господарська продукція.ru
dc.subjectprocessing industry, agrarian production complex, efficiency, agricultural productru
dc.titleСУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
02-Kryukova.pdf184,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.