Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1465
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крюкова, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-04T14:46:47Z | - |
dc.date.available | 2017-09-04T14:46:47Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | УДК 664.003.145 Крюкова І. О. Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області / І. О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 1. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_1_3 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1465 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону. | ru |
dc.description.abstract | The development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Економіка харчової промисловості | ru |
dc.subject | Економіка АПК | ru |
dc.subject | переробна промисловість, агропромисловий комплекс, ефективність, сільсько- господарська продукція. | ru |
dc.subject | processing industry, agrarian production complex, efficiency, agricultural product | ru |
dc.title | СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Крюкова Ірина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
02-Kryukova.pdf | 184,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.