DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1464
Назва: ПЕРЕРОБНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ОДЕЩИНИ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ АПК РЕГІОНУ
Автори: Крюкова, І.О.
Теми: Економіка АПК
переробна промисловість, агропромисловий комплекс, сільськогосподарська сировина, продукти харчування.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Економіка харчової промисловості
Бібліографічний опис: УДК 664.6:631.145 КРЮКОВА І.О. Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону / І. О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 3. - С. 5-7.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасний рівень виробництва та споживання основних продуктів харчування в Одеській області, досліджено сучасні тенденції розвитку АПК регіону та переробної промисловості, визначено головні проблемні аспекти функціону- вання аграрних та переробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1464
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
01-Kryukova.pdf166,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.