Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1464
Назва: | ПЕРЕРОБНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ОДЕЩИНИ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ АПК РЕГІОНУ |
Автори: | Крюкова, І.О. |
Теми: | Економіка АПК переробна промисловість, агропромисловий комплекс, сільськогосподарська сировина, продукти харчування. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Економіка харчової промисловості |
Бібліографічний опис: | УДК 664.6:631.145 КРЮКОВА І.О. Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону / І. О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 3. - С. 5-7. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасний рівень виробництва та споживання основних продуктів харчування в Одеській області, досліджено сучасні тенденції розвитку АПК регіону та переробної промисловості, визначено головні проблемні аспекти функціону- вання аграрних та переробних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1464 |
Розташовується у зібраннях: | Крюкова Ірина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
01-Kryukova.pdf | 166,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.