DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрюкова, І.О.-
dc.date.accessioned2017-09-04T14:30:59Z-
dc.date.available2017-09-04T14:30:59Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationУДК 664.6:631.145 КРЮКОВА І.О. Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону / І. О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 3. - С. 5-7.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1464-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний рівень виробництва та споживання основних продуктів харчування в Одеській області, досліджено сучасні тенденції розвитку АПК регіону та переробної промисловості, визначено головні проблемні аспекти функціону- вання аграрних та переробних підприємств.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherЕкономіка харчової промисловостіru
dc.subjectЕкономіка АПКru
dc.subjectпереробна промисловість, агропромисловий комплекс, сільськогосподарська сировина, продукти харчування.ru
dc.titleПЕРЕРОБНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ОДЕЩИНИ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ АПК РЕГІОНУru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Крюкова Ірина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
01-Kryukova.pdf166,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.