DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/140
Title: ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ОЦІНКА М’ЯСА СВИНЕЙ, ЯКИХ ВІДГОДОВУВАЛИ З ВИКОРИСТАННЯМ КОРМОСУМІШЕЙ ЗБАГАЧЕНИХ КОРМАМИ З ВІДХОДІВ ПЕРЕРОБКИ МІДІЙ
Other Titles: Ветеринарно-санитарная оценка мяса свиней, откормленных с использованием кормосмесей обогащенных кормами из отходов переработки мидий
Veterinary-sanitary estimation of meat of pigs, for fattening with the use of feed mixture enriched by sterns from wastes of processing of mussels
Authors: Боєв, В.І.
Боев, В.И.
Boev, V.I.
Keywords: ветеринарно-санітарна експертиза
мідії, відходи, корми, м'ясо, обсіменіння, токсичність, безпечність.
мидии, отходы, корма, мясо, обсеменение, токсичность, безопасность.
mussels, wastes, stern, meat, semination, toxicness, safety.
Issue Date: 2010
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №53
Citation: ББК П817.1; УДК: 636.52/58.087.619:614.31:637.4 Боєв, В. І. Ветеринарно-санітарна оцінка м'яса свиней ,яких відгодовували з використанням кормосумішей, збагачених кормами з відходів переробки мідій [Текст] / В. І. Боєв // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наук. праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.56 : Ветеринарні науки. - С.11-16.
Abstract: Встановлено, що заміна в кормосумішах для відгодівлі свиней 4% рибного борошна на аналогічну кількість кормів з мідій, не має впливу на дисемінацію тканин туші мікрофлорою та безпечність м’яса.
Установлено, что замена в кормосмесях для откорма свиней 4% рыбной муки на аналогичное количество кормов из мидий, не имеет влияния на диссеминацию тканей туши микрофлорой и безопасность мяса.
It is set that replacement in feed mixture for fattening of pigs, 4% of fish flour on the analogical amount of forage from mussels, does not have an influence on dissemination of fabrics of carcass a microflora and safety of meat.
Description: It is set that replacement in feed mixture for fattening of pigs, 4% of fish flour on the analogical amount of forage from mussels, does not have an influence on dissemination of fabrics of carcass a microflora and safety of meat.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/140
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boev.pdf144,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.