Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
Севастьянов Олександр Григорович >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1392
|
|
|
Название: | THE EFFICIENT USE OF BIOLOGICAL ADDITIVES IN BEEF CATTLE |
Другие названия: | Ефективність використання біологічної добавки у м’ясному скотарстві Эффективность использования биологической добавки в мясном скотоводстве |
Авторы: | SEVASTYANOV, O. Севастьянов, О. Г. Севастьянов, А.Г. KYROVYCH, N. Кирович, Н.О. Кирович, Н.А. |
Ключевые слова: | Скотарство bulls, Southern Beef breed, fattening, biologically active additive "Probiol plus" бугайці, південна м’ясна порода, відгодівля, біологічно активна добавка «Пробіол плюс» бычки, южная мясная порода, откорм, биологически активная добавка «Пробиол плюс» |
Issue Date: | 2016 |
Издатель: | Одеський державний аграрний університет |
Библиографическое описание: | УДК 636.22/.28.085.16:636.033 Sevastyanov O. The efficient use of biological additives in beef cattle / O. Sevastyanov, N. Kyrovych // Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип. 76-2: Сільськогосподарські науки. - С. 112-115. |
Аннотация: | The efficiency of the use of biological additive "Probiol plus" in the fattening of young cattle was studied. It was established that the use of this additives in bulls’ feeding improves their average daily gain of live weight by 22.12 % and is economically feasible in beef production. Вивчена ефективність використання біологічної добавки «Пробіол плюс» при відгодівлі молодняка великої рогатої худоби. Встановлено, що використання у годівлі відгодівельних бугайців даної біологічної добавки сприяє зростанню їх середньодобових приростів живої маси на 22,12 % і є економічно доцільним при виробництві яловичини. Изучена эффективность использования биологически активной добавки «Пробиол плюс» при откорме молодняка крупного рогатого скота. Установлено, что использование в кормлении откормочных бычков данной добавки способствует увеличению их среднесуточных приростов живой массы на 22,12 % и является экономически целесообразным при производстве говядины. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1392 |
Appears in Collections: | Севастьянов Олександр Григорович
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|