DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1392
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSEVASTYANOV, O.-
dc.contributor.authorСевастьянов, О. Г.-
dc.contributor.authorKYROVYCH, N.-
dc.contributor.authorКирович, Н.О.-
dc.date.accessioned2017-04-13T12:09:34Z-
dc.date.available2017-04-13T12:09:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК 636.22/.28.085.16:636.033 Sevastyanov O. The efficient use of biological additives in beef cattle / O. Sevastyanov, N. Kyrovych // Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип. 76-2: Сільськогосподарські науки. - С. 112-115.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1392-
dc.description.abstractThe efficiency of the use of biological additive "Probiol plus" in the fattening of young cattle was studied. It was established that the use of this additives in bulls’ feeding improves their average daily gain of live weight by 22.12 % and is economically feasible in beef production.ru
dc.description.abstractВивчена ефективність використання біологічної добавки «Пробіол плюс» при відгодівлі молодняка великої рогатої худоби. Встановлено, що використання у годівлі відгодівельних бугайців даної біологічної добавки сприяє зростанню їх середньодобових приростів живої маси на 22,12 % і є економічно доцільним при виробництві яловичини.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectСкотарствоru
dc.subjectbulls, Southern Beef breed, fattening, biologically active additive "Probiol plus"ru
dc.subjectбугайці, південна м’ясна порода, відгодівля, біологічно активна добавка «Пробіол плюс»ru
dc.titleTHE EFFICIENT USE OF BIOLOGICAL ADDITIVES IN BEEF CATTLEru
dc.title.alternativeЕфективність використання біологічної добавки у м’ясному скотарствіru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Севастьянов Олександр Григорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Севастьянов.pdf478,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.