Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1364
Назва: | ФАКТОРЫ, КОТОРЫЕ ВЛИЯЮТ НА КАЧЕСТВО СВИНИНЫ |
Автори: | Сусол, Р.Л. |
Теми: | Свинарство качество свинины,рационы, нежность мяса, качество жиров |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | AgroOne: международный проект |
Бібліографічний опис: | Сусол Р.Л. Факторы, которые влияют на качество свинины / Р.Л. Сусол // AgroOne. – 2017. - №3(16). – С. 24-27. |
Короткий огляд (реферат): | В статье освещаются основные факторы, влияющие на качество мяса свиней. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1364 |
Розташовується у зібраннях: | Сусол Руслан Леонідович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сусол Р..pdf | 368,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.