DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1364
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол, Р.Л.-
dc.date.accessioned2017-04-12T11:33:38Z-
dc.date.available2017-04-12T11:33:38Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСусол Р.Л. Факторы, которые влияют на качество свинины / Р.Л. Сусол // AgroOne. – 2017. - №3(16). – С. 24-27.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1364-
dc.description.abstractВ статье освещаются основные факторы, влияющие на качество мяса свиней.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherAgroOne: международный проектru
dc.subjectСвинарствоru
dc.subjectкачество свинины,рационы, нежность мяса, качество жировru
dc.titleФАКТОРЫ, КОТОРЫЕ ВЛИЯЮТ НА КАЧЕСТВО СВИНИНЫru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сусол Р..pdf368,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.