Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1364| Назва: | ФАКТОРЫ, КОТОРЫЕ ВЛИЯЮТ НА КАЧЕСТВО СВИНИНЫ |
| Автори: | Сусол, Р.Л. |
| Теми: | Свинарство качество свинины,рационы, нежность мяса, качество жиров |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | AgroOne: международный проект |
| Бібліографічний опис: | Сусол Р.Л. Факторы, которые влияют на качество свинины / Р.Л. Сусол // AgroOne. – 2017. - №3(16). – С. 24-27. |
| Короткий огляд (реферат): | В статье освещаются основные факторы, влияющие на качество мяса свиней. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1364 |
| Розташовується у зібраннях: | Сусол Руслан Леонідович |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сусол Р..pdf | 368,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.