DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1364
Назва: ФАКТОРЫ, КОТОРЫЕ ВЛИЯЮТ НА КАЧЕСТВО СВИНИНЫ
Автори: Сусол, Р.Л.
Теми: Свинарство
качество свинины,рационы, нежность мяса, качество жиров
Дата публікації: 2017
Видавництво: AgroOne: международный проект
Бібліографічний опис: Сусол Р.Л. Факторы, которые влияют на качество свинины / Р.Л. Сусол // AgroOne. – 2017. - №3(16). – С. 24-27.
Короткий огляд (реферат): В статье освещаются основные факторы, влияющие на качество мяса свиней.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1364
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сусол Р..pdf368,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.