DSpace logo

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Transformation of Managerial Innovations in Conditions of Digitalization of Market RelationsKhaminich S., Broshkov M., Kuznietsov E., Ptashchеnko O., Milcheva V., Boiko O.
2019НЕЙРОФАРМАКОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ МОДУЛЯЦІЇ АКТИВНОСТІ ХВОСТАТОГО ЯДРА ПРИ ХРОНІЧНІЙ СУДОМНІЙ АКТИВНОСТІВастьянов Р.С., Топал М.М., Стоянов О.М., Брошков М.М., Галузінська М.І., Левковська В.Ю., Шпота О.Є.; Vastyanov R.S., Topal M.M., Stoyanov A.N., Broshkov M.M., Galuzinskaya M.I., Levkovskaya V.Yu., Shpota Ye.Ye.
2019ОСОБЕННОСТИ ТЕЧЕНИЯ ИНФЕКЦИОННОГО МОНОНУКЛЕОЗА РАЗЛИЧНОЙ ЭТИОЛОГИИ У ДЕТЕЙХарченко Ю.П., Зарецкая А.В., Брошков М.М.; Kharchenko Yu., Zaretska A., Broshkov M.
2019РУБЦОВОЕ ПИЩЕВАРЕНИЕ И ЭФФЕКТИВНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КОРМОВ МОЛОДНЯКОМ КРУПНОГО РОГАТОГО СКОТА ПРИ РАЗНОЙ ПОДГОТОВКЕ ЗЕРНА К СКАРМЛИВАНИЮРадчиков В. Ф., Брошков М. М., Томчук В. А., Кот А. И., Цай В. П., Бесараб Г. В.
2019ВПЛИВ ПОКАЗНИКІВ КОРТИКАЛЬНОЇ ТА ВЕГЕТАТИВНОЇ РЕГУЛЯЦІЇ НА ЛІЗОЦИМНУ АКТИВНІСТЬ СИРОВАТКИ КРОВІ СВИНЕЙКарповський П. В., Постой Р. В., Брошков М. М., Радчиков В. Ф., Карповський В. І., Трокоз В. О.; Karpovskyi P. V., Postoi R. V., Broshkov M. M., Radchikov V. F., Karpovskyi V. L, Trokoz V. O.
2019НОРМИРОВАНИЕ ЛАКТОЗЫ В РАЦИОНАХ ТЕЛЯТ В ВОЗРАСТЕ 30–60 ДНЕЙРадчикова Г.Н., Кот А. Н., Томчук В. А., Трокоз В. А., Карповский В. И., Данчук В. В., Брошков М. М., Куртина В. Н., Натынчик Т. М., Приловская Е. И.
2019ОСОБЛИВОСТІ ВЕГЕТАТИВНОЇ ТА СУДИННОЇ РЕГУЛЯЦІЇ МОЗКОВОГО КРОВОТОКА У ПАЦІЄНТІВ З ГОЛОВНИМ БОЛЕМ НАПРУЖЕННЯСтоянов О.М., Калашніков В.І., Вастьянов Р.С., Брошков М.М., Калашнікова І.В., Бакуменко І.К., Галузінська М.І., Ширікалова А.О.; Stoyanov O.M., Кalashnikov V.I., Vastyanov R.S., Broshkov М.М.,Кalashnikova I.V., Bakumenko I.К., Galuzinskaya М.I., Shirikalova А.O.; Broshkov М. and etc.
2019Співвідношення популяцій еритроцитів у крові цуценят у постнатальний період розвиткуАнфьорова М.В., Брошков М.М., Данчук О.В.; Anfiorova M., Broshkov M., Danchuk O.
2019РУБЦОВОЕ ПИЩЕВАРЕНИЕ, ФИЗИОЛОГИЧЕСКОЕ СОСТОЯНИЕ И ПРОДУКТИВНОСТЬ БЫЧКОВ ПРИ СКАРМЛИВАНИИ ОБРАБОТАННОГО ЗЕРНА ПЕЛЮШКИКот А. Н., Натынчик Т. М., Трокоз В. А., Карповский В. И., Брошков М. М., Зиновьев С. Г.; Kot А.N., Natinchic Т.M., Trokoz V.A., Karpovski V.I., Broshkov M.M., Zinoviev S.G.
2019ВЛИЯНИЕ СПОСОБА ПОДГОТОВКИ ЗЕРНА К СКАРМЛИВАНИЮ НА ФИЗИОЛОГИЧЕСКОЕ СОСТОЯНИЕ И ПРОДУКТИВНОСТЬ БЫЧКОВКот А.Н.. Цай В.П., Радчикова Т.Н., Сапсалёва Т.Л., Бесараб Г.В., Трокоз В.А., Карповский В.И., Брошков М.М., Яночкин В.И., Ганущенко О.Ф., Куртина В.Н., Голубицкий В.А.; Кот A.N., Tsai V.P., Sapsaleva T.L., Besarab G.V., Radchikova G.N., Trokoz V.A., Karpovskiy V.I., Broshkov M.M., Yanochkin V.I., Ganuschenko O.F., Kurtina V.N., Golubitskiy V.A.