Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
Title: | ОЦІНКА КЛОНІВ ВИНОГРАДУ СОРТУ ШАРДОНЕ В УМОВАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Other Titles: | Оценка клонов винограда сорта Шардоне в условиях Николаевской области Evaluation of clones of the Chardonnay grape in the conditions of the Nikolaev area |
Authors: | Минзул, А. М. Мынзул, А.Н. Mynzul, А. |
Keywords: | Виноградарство клон, урожайність, якість, сусло, виноматеріал, органолептична оцінка клон, урожайность, качество, сусло, виноматериал, органолептическая оценка clone, yield, quality, wort, wine, organoleptic evaluation |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 634.84:631.527.6:634.85:631.55(477.73) Минзул А. М. Оцінка клонів винограду сорту Шардоне в умовах Миколаївської області [Текст] / А. М. Минзул // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип. 79. - С. 45-49. |
Abstract: | В статі висвітлено результати дворічного вивчення порівняльної оцінки клонів винограду сорту Шардоне та досліджені основні кондиційні показники сусла та виноматеріалів в умовах ПАТ “Коблево”. Представлені порівняльні результати дегустаційної оцінки виноматеріалів з повним їх описом. В статье представлены результаты двухлетнего изучения сравнительной оценки клонов винограда сорта Шардоне и исследованы основные кондиционные показатели сусла и виноматериалов в условиях ПАО “Коблево”. Представлены сравнительные результаты дегустационной оценки виноматериалов с полным их описанием The article presents the results of two years of study of comparative evaluation of clones of the Chardonnay grape and the basic indicators of the standard of wort and wine materials in conditions of PJSC “Koblevo”. Comparative results of the tasting evaluation of wine with their complete description |
Description: | The article presents the results of two years of study of comparative evaluation of clones of the Chardonnay grape and the basic indicators of the standard of wort and wine materials in conditions of PJSC “Koblevo”. Comparative results of the tasting evaluation of wine with their complete description |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1180 |
Appears in Collections: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Минзул А. М..pdf | 299,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.