DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
Назва: ОЦІНКА КЛОНІВ ВИНОГРАДУ СОРТУ ШАРДОНЕ В УМОВАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Інші назви: Оценка клонов винограда сорта Шардоне в условиях Николаевской области
Evaluation of clones of the Chardonnay grape in the conditions of the Nikolaev area
Автори: Минзул, А. М.
Мынзул, А.Н.
Mynzul, А.
Теми: Виноградарство
клон, урожайність, якість, сусло, виноматеріал, органолептична оцінка
клон, урожайность, качество, сусло, виноматериал, органолептическая оценка
clone, yield, quality, wort, wine, organoleptic evaluation
Дата публікації: 2016
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 634.84:631.527.6:634.85:631.55(477.73) Минзул А. М. Оцінка клонів винограду сорту Шардоне в умовах Миколаївської області [Текст] / А. М. Минзул // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип. 79. - С. 45-49.
Короткий огляд (реферат): В статі висвітлено результати дворічного вивчення порівняльної оцінки клонів винограду сорту Шардоне та досліджені основні кондиційні показники сусла та виноматеріалів в умовах ПАТ “Коблево”. Представлені порівняльні результати дегустаційної оцінки виноматеріалів з повним їх описом.
В статье представлены результаты двухлетнего изучения сравнительной оценки клонов винограда сорта Шардоне и исследованы основные кондиционные показатели сусла и виноматериалов в условиях ПАО “Коблево”. Представлены сравнительные результаты дегустационной оценки виноматериалов с полным их описанием
The article presents the results of two years of study of comparative evaluation of clones of the Chardonnay grape and the basic indicators of the standard of wort and wine materials in conditions of PJSC “Koblevo”. Comparative results of the tasting evaluation of wine with their complete description
Опис: The article presents the results of two years of study of comparative evaluation of clones of the Chardonnay grape and the basic indicators of the standard of wort and wine materials in conditions of PJSC “Koblevo”. Comparative results of the tasting evaluation of wine with their complete description
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1180
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Минзул А. М..pdf299,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.