DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілянська, О.В.-
dc.contributor.authorБилянская, Е.В.-
dc.contributor.authorBilyanska, E.-
dc.date.accessioned2016-06-01T12:44:23Z-
dc.date.available2016-06-01T12:44:23Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationП817.1; УДК: 619.614.31:637.5:636.5 Білянська О. В. Бактеріальне обсіменіння тушок курей, які надходять для реалізації на ринки з особистих присадибних і фермерських господарств, залежно від технології їх первинної переробки / О. В. Білянська / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1057-
dc.description.abstractВстановлено, що в сучасних умовах, на ринки надходять тушки курей з особистих присадибних та фермерських господарств, первинна переробка яких не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам. Бактеріальне обсіменіння м’яса таких тушок курей перевищує ветеринарно-санітарні норми і воно може бути джерелом харчових токсикоінфекцій і токсикозів.ru
dc.description.abstractУстановлено, что в современных условиях на рынки поступают тушки кур из приусадебных и фермерских хозяйств, первичная переработка которых не отвечает ветеринарно-санитарным требованиям. Бактериальное обсеменение мяса таких тушек кур превышает ветеринарно-санитарные нормы, и оно может являться источником пищевых токсикоинфекций и токсикозовru
dc.description.abstractIt is set that in modern terms, the carcasses of chickens from the personal and farmer economies, the primary processing of which does not answer veterinary-sanitary requirements, act to the markets. The bacterial semination of meat of such carcasses of chickens exceeds veterinary-sanitary norms and it can be the source of food toxicoinfection and intoxication.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47ru
dc.subjectВетеринарно-санітарна експертизаru
dc.subject: тушки курей, патрання, бактеріальне обсіменінняru
dc.subjectтушки кур, потрошение, бактериальное обсеменениеru
dc.subjectcarcasses of chickens, disemboweling, bacterial seminationru
dc.titleБАКТЕРІАЛЬНЕ ОБСІМЕНІННЯ ТУШОК КУРЕЙ, ЯКІ НАДХОДЯТЬ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ НА РИНКИ З ОСОБИСТИХ ПРИСАДИБНИХ І ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ, ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ ЇХ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИru
dc.title.alternativeБактериальное обсеменение тушек кур, которые поступают для реализации на рынки из частных приусадебных и фермерских хозяйств, в зависимости от технологии их первичной переработки.ru
dc.title.alternativeBacterial semination of carcasses of chickens which act for realization to the markets, from the personal and farmer economies, depending on technology them primary processing.ru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білянська.pdf279,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.