DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Title: РОЗВИТОК І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ М'ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
Other Titles: Развитие и эффективность производства на предприятиях мясопродуктового подкомплекса
Development and effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex
Authors: Добрянська, Н.А.
Добрянская, Н.А.
Dobryanskaya, N.
Keywords: Економіка
м'ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, переробка, ефективність
мясопродуктовый подкомплекс, производство, переработка, эффективность
meat processing subcomplex, production, processing, effectiveness
Issue Date: 2009
Publisher: Аграрний вісник Причорномор’я
Citation: УДК 637.52:631.11, ББК У9(2)325.250.0-451.52,ОГАУ,ОДАУ Добрянська, М. А. Розвиток і ефективність виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / М. А. Добрянська // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.49 : Економічні науки. - С.47-51.
Abstract: Розглянуто теоретичні аспекти економічної ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі. Здійснено аналіз стану виробництва м’яса у Одеській області та досліджена ефективність функціонування м'ясопереробних підприємств.
Рассмотрены теоретические аспекты экономической эффективности производства в мясопродуктовом подкомплексе. Осуществлён анализ состояния производства мяса в Одесской области и исследована эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятий.
The theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.
Description: The theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1005
Appears in Collections:Добрянська Наталя Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dobryanskaya N.A..pdf141,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.