DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДобрянська, Н.А.-
dc.contributor.authorДобрянская, Н.А.-
dc.contributor.authorDobryanskaya, N.-
dc.date.accessioned2016-05-31T08:41:26Z-
dc.date.available2016-05-31T08:41:26Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationУДК 637.52:631.11, ББК У9(2)325.250.0-451.52,ОГАУ,ОДАУ Добрянська, М. А. Розвиток і ефективність виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / М. А. Добрянська // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.49 : Економічні науки. - С.47-51.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1005-
dc.descriptionThe theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.ru
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні аспекти економічної ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі. Здійснено аналіз стану виробництва м’яса у Одеській області та досліджена ефективність функціонування м'ясопереробних підприємств.ru
dc.description.abstractРассмотрены теоретические аспекты экономической эффективности производства в мясопродуктовом подкомплексе. Осуществлён анализ состояния производства мяса в Одесской области и исследована эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятий.ru
dc.description.abstractThe theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор’яru
dc.subjectЕкономікаru
dc.subjectм'ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, переробка, ефективністьru
dc.subjectмясопродуктовый подкомплекс, производство, переработка, эффективностьru
dc.subjectmeat processing subcomplex, production, processing, effectivenessru
dc.titleРОЗВИТОК І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ М'ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУru
dc.title.alternativeРазвитие и эффективность производства на предприятиях мясопродуктового подкомплексаru
dc.title.alternativeDevelopment and effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiexru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Добрянська Наталя Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dobryanskaya N.A..pdf141,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.