DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДобрянська, Н.А.-
dc.contributor.authorДобрянская, Н.А.-
dc.contributor.authorDobryanskaya, N.-
dc.date.accessioned2016-05-31T08:41:26Z-
dc.date.available2016-05-31T08:41:26Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationУДК 637.52:631.11, ББК У9(2)325.250.0-451.52,ОГАУ,ОДАУ Добрянська, М. А. Розвиток і ефективність виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / М. А. Добрянська // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.49 : Економічні науки. - С.47-51.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1005-
dc.descriptionThe theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.ru
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні аспекти економічної ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі. Здійснено аналіз стану виробництва м’яса у Одеській області та досліджена ефективність функціонування м'ясопереробних підприємств.ru
dc.description.abstractРассмотрены теоретические аспекты экономической эффективности производства в мясопродуктовом подкомплексе. Осуществлён анализ состояния производства мяса в Одесской области и исследована эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятий.ru
dc.description.abstractThe theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор’яru
dc.subjectЕкономікаru
dc.subjectм'ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, переробка, ефективністьru
dc.subjectмясопродуктовый подкомплекс, производство, переработка, эффективностьru
dc.subjectmeat processing subcomplex, production, processing, effectivenessru
dc.titleРОЗВИТОК І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ М'ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУru
dc.title.alternativeРазвитие и эффективность производства на предприятиях мясопродуктового подкомплексаru
dc.title.alternativeDevelopment and effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiexru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Добрянська Наталя Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dobryanskaya N.A..pdf141,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.