Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добрянська, Н.А. | - |
dc.contributor.author | Добрянская, Н.А. | - |
dc.contributor.author | Dobryanskaya, N. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-31T08:41:26Z | - |
dc.date.available | 2016-05-31T08:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | УДК 637.52:631.11, ББК У9(2)325.250.0-451.52,ОГАУ,ОДАУ Добрянська, М. А. Розвиток і ефективність виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / М. А. Добрянська // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.49 : Економічні науки. - С.47-51. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1005 | - |
dc.description | The theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated. | ru |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичні аспекти економічної ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі. Здійснено аналіз стану виробництва м’яса у Одеській області та досліджена ефективність функціонування м'ясопереробних підприємств. | ru |
dc.description.abstract | Рассмотрены теоретические аспекты экономической эффективности производства в мясопродуктовом подкомплексе. Осуществлён анализ состояния производства мяса в Одесской области и исследована эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятий. | ru |
dc.description.abstract | The theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор’я | ru |
dc.subject | Економіка | ru |
dc.subject | м'ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, переробка, ефективність | ru |
dc.subject | мясопродуктовый подкомплекс, производство, переработка, эффективность | ru |
dc.subject | meat processing subcomplex, production, processing, effectiveness | ru |
dc.title | РОЗВИТОК І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ М'ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ | ru |
dc.title.alternative | Развитие и эффективность производства на предприятиях мясопродуктового подкомплекса | ru |
dc.title.alternative | Development and effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Добрянська Наталя Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dobryanskaya N.A..pdf | 141,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.