DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Назва: РОЗВИТОК І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ М'ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
Інші назви: Развитие и эффективность производства на предприятиях мясопродуктового подкомплекса
Development and effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex
Автори: Добрянська, Н.А.
Добрянская, Н.А.
Dobryanskaya, N.
Теми: Економіка
м'ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, переробка, ефективність
мясопродуктовый подкомплекс, производство, переработка, эффективность
meat processing subcomplex, production, processing, effectiveness
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор’я
Бібліографічний опис: УДК 637.52:631.11, ББК У9(2)325.250.0-451.52,ОГАУ,ОДАУ Добрянська, М. А. Розвиток і ефективність виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / М. А. Добрянська // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.49 : Економічні науки. - С.47-51.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні аспекти економічної ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі. Здійснено аналіз стану виробництва м’яса у Одеській області та досліджена ефективність функціонування м'ясопереробних підприємств.
Рассмотрены теоретические аспекты экономической эффективности производства в мясопродуктовом подкомплексе. Осуществлён анализ состояния производства мяса в Одесской области и исследована эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятий.
The theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.
Опис: The theoretical aspects of economic efficiency of production at the enterprises of meat processing subcompiex have been examined. The analysis of meat production in Odessa region has been performed. Economic effectiveness of production at the enterprises of meat processing subcompiex has been evaluated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1005
Розташовується у зібраннях:Добрянська Наталя Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dobryanskaya N.A..pdf141,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.