DSpace logo

Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 9 до 28 із 4127 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018AGRARIAN POTENTIAL OF UKRAINE IN CONTEXT OF ECONOMIC COOPERATION WITH CANADA: THE MODERN STATE AND PROSPECTS FOR BUILDING UPKriukova I. O., Zamlinskyi V. A., Kalyna T. Ye.; Крюкова И.А., Замлинский В.А., Калина Т.Е.
2020AGRICULTURAL COOPERATION AS A FORM OF ORGANIZATION OF RATIONAL LAND USEDorosh О., Dorosh І., Ibatullin S., Fomenko V., Dorosh A.,
2021AGRICULTURAL EDUCATION OF SOUTHERN UKRAINE POLICYFedorova I., Cheban O., Melnik Y.
2021Agrosharing as strategic vector of Education, Science and Business for sustainable developmentBroshkov М., Bulysheva D.
2009ALTERNARIA SP ЯК ЕТІОЛОГІЧНИЙ ФАКТОР ДЕРМАТИТУ У СОБАКЛаврова, І.Г.; Лаврова, И.Г.; Lavrova, I.; Іванов, Г.В.; Иванов, Г.В.; Ivanov, G.; Ляховецька, Л.П.; Ляховецкая, Л.П.; Lyakhovetska, L.
2015ALTERNATIVE USE OF DISTILLERY STILLAGEUmynskyi, S.; Уминский, С. М.; Konev, S.; Конев, С. В
2019ANALGESIC AND ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITY OF VANILLIN DERIVATIVESBoiko Yu., Nesterkina M. V., Shandra A. A., Kravchenko I. A.
2015ANALYSIS OF AVERAGE DAIRY PRODUCTS PRICES IN ODESSA REGIONKasianova, V.; Касьянова, B.A.; Goncharova, O.; Гончарова, O.M.; Гончарова, Е. Н.
2019ANALYSIS OF CONTEMPORARY MEAT AND MEAT PRODUCTS’ PROCESSING METHODSRodionova K., Paliy A
2022ANALYSIS OF FACTORS OF INFLUENCE ON THE QUALITY OF COMPOUND FEED DURING ITS STORAGEDudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Makarchuk V., Korolkova M.; Дударев І., Уминський С., Яковенко А., Макарчук В., Королькова М.
2017ANALYSIS OF QUALITY AND SAFETY INDICATORS OF POULTRY MEAT DURING PRIMARY PROCESSINGRodionova K., Paliy A.
2022ANALYSIS OF THE NUTRITIONAL PROPERTIES OF CORN COBS FOR FEED PRODUCTIONDudarev І., Uminsky S., Knaub L., Maslych N.; Дударев І., Уминський С., Кнауб Л., Маслич Н.
2023ANALYSIS OF THE PHYTOSANITARY CONDITION OF WINTER GRAIN CROPS USING SATELLITE MONITORING IN THE CONDITIONS OF KIROVOHRAD REGIONBalan G. O., Solonko I. I.
2021ANALYSIS OF THE USE OF CORN COMPONENTS IN THE PRODUCTION OF FEED FOR CATTLEDudarev І., Uminsky S., Yakovenko А., Makarchuk V., Korolkova M.; Дударев І., Уминський С., Яковенко А., Макарчук В., Королькова М.
2016Anti-Inflammatory Effect of Semisolid Dosage Forms Containing CapsaicinBoiko Yu.A., Kravchenko I.A., Mohammad Ayat, Shandra A.A.
2022ANTIBACTERIAL PROPERTIES OF COMMERCIAL LAVENDER ESSENTIAL OIL AGAINST SOME GRAM-POSITIVE AND GRAMNEGATIVE BACTERIATkachenko H., Opryshko M., Gyrenko O., Maryniuk M., Buyun L., Kurhaluk N., Kryvenko A.
2023APPLICATION OF FEEDS BASED ON HUMIC SUBSTANCESUminskyi S., Yakovenko A., Moskalyuk I., Mogilyanets T., Korolkova M.; Уминський С., Яковенко А., Москалюк І., Могілянець Т., Королькова М.
2014APPLICATION OF SEPARATE CYCLE FOR CONTINUOUS MOVEMENT OF THE VEHICLE WHEEL MOVERS STUDYPetrov, L.; Kruzhkov, V.; Петров, Л.Н.; Кружков, В.В.
2021APPLIED ASPECTS OF ECONOMIC AND MATHEMATICAL MODELING OF PRODUCTION ACTIVITY OF ENTERPRISES OF THE AGRICULTURAL SECTORMelnychuk O., Levina-Kostiuk M., Livinckyi A.
2016Approbation results of technique «diagnostics of psychological well-being of a person» (DPBO)Kargina, N.V.; Кaргинa, Н.В.