Skip navigation
Головна
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Обліковий запис
Репозиторій Одеського Державного Аграрного Університету             Repository of Odessa State Agrarian University       ISSN 2522-1922
Перегляд зібрання за групою - Заголовки
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
І
Ї
Є
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1831 до 1850 із 4127
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
КОРЕКЦІЯ ІМУННОГО СТАТУСУ СОБАК ПРИ АЛЕРГІЧНИХ СТАНАХ ОРГАНІЗМУ
Іовенко А.В., Бігдан, Г.К., Сивокозов Ю.О.
;
Iovenco A., Bigdan A., Sivokozov Y.
2002
Кореляційні зв’язки між господарськими ознаками озимої м'якої пшениці
Бондар Л.П., Корлюк С.С., Герасименко В.П.
2015
КОРИСНІСТЬ ТА ЦІННІСТЬ БЛАГА З ПОЗИЦІЙ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ФІЗИЧНОЇ ЕКОНОМІЇ
Крюкова, І.О.
;
Крюкова, И.А.
2016
КОРИСТЬ ФІЗИЧНИХ ПОЛІВ ДЛЯ ОЧИСТКИ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ
Осадчук, П. І.
;
Osadchuk, P.
;
Маркевич, Т. В.
;
Markevich, T.
2018
Коркова регуляція вмісту ТБК-активних продуктів у плазмі крові корів залежно від пори року
Сисюк Ю.А., Карповський В.И., Данчук О.В.
;
Sysyuk Yu.O., Karpovskyi V.I., Danchuk O.V.
2012
КОРМОВА БАЗА ТА ВІДГОДІВЛЯ ТВАРИН
Дударев І.І.
;
Dudarev І.
2022
КОРМОВА ПОВЕДІНКА ГОЛУБІВ У ГНІЗДОВИЙ ПЕРІОД
Ясько В. М., Найдіч О. В., Кірович Н. О., Драч І.А.
2003
КОРНЕАЛЬНИЙ СЕКВЕСТР І МЕТОДИ ЙОГО ЛІКУВАННЯ
Морозов М.Г.
;
Морозов Н.Г.
;
Morozov N.
2022
КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА КОМАНДНОЇ РОБОТИ НА ОСНОВІ ЕКОЛОГІЧНОГО, СОЦІАЛЬНОГО ТА КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ
Замлинська О. В.
2018
Кортикальні механізми регуляції вмісту Феруму в крові корів залежно від пори року
Журенко О.В., Карповський В.І., Данчук О.В., Криворучко Д.І.
;
Zhurenko O., Karpovskyi V., Danchuk V., Kryvoruchko D.
2022
КОУЧИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ КОРПОРАТИВНОЇ БІЗНЕС-СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ АГРОКОМПАНІЙ
Крюкова І., Степаненко С., Замлінська О.
;
Kryukova I., Stepanenko S., Zamlynska O.
2018
КОХАННЯ ЯК ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ З ПРОЕКЦІЄЮ НА СУЧАСНІСТЬ У «МЕТАМОРФОЗАХ» ОВІДІЯ
Майстренко М.І., Майстренко Л.В.
;
Maystrenko М.І., Maystrenko L.
2007
Краплинне зрошення: бібліографічний список літератури
Руснак В.В.
2017
Краснобелопоясая порода мясных свиней
Сусол, Р.Л.
2022
КРАУДФАНДИНГ ТА ВОЛОНТЕРСТВО: ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ
Лівінський А. І.
2022
КРИПТОАКТИВИ ЯК ОБ’ЄКТ ОБЛІКУ
Найда А. В., Лівінський А. І., Листопадська Т. В.
2012
КРОВОСИСНІ ЧЛЕНИСТОНОГІ ДОМАШНЬОЇ ПТИЦІ ЯК МОЖЛИВІ ПЕРЕНОСНИКИ ЗБУДНИКІВ ХВОРОБ
Богач М.В., Сіренко О.С
;
Bogach N., Sirenko E.
2022
КРОКИ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЕКОЛОГІЧНУ МЕРЕЖУ»
Єлькін Е. О., Смоленська Л. І.
2023
КРУСТАЦЕОЗИ РИБ РОДИНИ CYPRINIDAE
Панікар В. І.
2017
Культурний інтелект як фактор міжнаціональної комунікації
Майстренко Л.В.
;
Maystrenko L.