Перегляд зібрання за групою - Теми Харчові технології
Результати від 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | КЛАСИФІКАЦІЯ І АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ ПЕРЕРОБКИ НАСІННЯ СОНЯШНИКА В ОЛІЮ І МЕТОДІВ ОЧИЩЕННЯ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ | Гальцев, В.П.; Гальцев, В.П.; Galtsev, V.; Стоцький, П.І.; Стоцький, П.И.; Stotskij, P. |
2012 | РАЦІОНАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ ВОВЧКІВ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕССУ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА | Василів В.П., Дударев І.І., Кудашев С.М.; Vasiliv V.P., Dudarev I., Kudashev S. |
2008 | СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ З НИЗЬКИМ ВМІСТОМ ЦУКРУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕРОКСИДАЗИ | Москалюк, І. В.; Москалюк, И. В. |
2012 | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕПЛОМАСООБМІНИХ ПРОЦЕСІВ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ | Василів В.П., Кудашев С.М., Осадчук П.І., Москалюк І.В.; Vasuliv V., Kudahev S., Osadchuk Р., Moskaluk I. |