DSpace logo

Перегляд зібрання за групою - Теми Птахівництво

Перейти до: 0-9
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ТРАВНОЇ СИСТЕМИ СТРАУСІВ; Кабацюра, Л.М.; Кабацюра, Л.Н.; Kabatsura, L.
2010ВЗАЄМОЗВ'ЯЗОК ОЗНАК ПРОДУКТИВНОСТІ У КУРЕЙ РІЗНИХ ПОРІДБогдан М. К.; Bogdan N.; Лівінський А.І.; Livinskiy A.
2010ВПЛИВ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б., Гострик В.М., Крикун В.М.; Koreneva Zh., Hostrik V., Кrikyn V.
2012ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ МЯСА ПТИЦІ В ОЗОНОВО-ПОВІТРЯНІЙ СУМІШІСевастьянов, О.Г., Кірович Н.О., Пушкар Т.Д.; Sevastyanov A.G., Kirovych N.A., Pushkar T.D.
2010ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВААгапова, Є.М.
2011ПРОФІЛАКТИКА ЕЙМЕРІОЗУ КУРЕЙ ТА АДАПТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБУДНИКА ХВОРОБИ ДО ЕЙМЕРІОСТАТИКІВБалан, Н. П.; Балан, Н.П.; Balan, N.
2008ЯКІСТЬ М'ЯСА КУРЕЙ, В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД НАПРЯМКУ ПРОДУКТИВНОСТІБілянська, О.В.; Белянская, Е.В.; Belyanskaya, O.