DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/324
Назва: ВПЛИВ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Інші назви: Influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers
Автори: Коренєва, Ж.Б., Гострик В.М., Крикун В.М.
Koreneva Zh., Hostrik V., Кrikyn V.
Теми: Птахівництво
курчата – бройлери, лінії Я8-ФОБ
chickens-broilers, lines of YA-FOB
Дата публікації: 2010
Видавництво: АГРАРНИЙ ВІСНИК ПРИЧОРНОМОР’Я: збірник наукових праць, №56, 2010
Бібліографічний опис: УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив м'ясо-кістково-пір'яного борошна на біохімічні показники крові курчат-бройлерів / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик, В. М. Крикун // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наук. праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.56 : Ветеринарні науки. - С.46-50.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКРБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на біохімічні показники крові.
In article positive influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers is shown
Опис: In article positive influence of a flour from bones, meat and a feather on biochemistry of blood of chickens-broilers is shown
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/324
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koreneva.pdf133,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.