DSpace logo

Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 4581-4590 зі 5000 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ДОБОРУ І ТАКТИКИ ПІДГОТОВКИ СОБАК ДЛЯ ЇХНЬОГО ПОДАЛЬШОГО ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ В ОХОРОНІ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ УКРАЇНИФеденко І., Сусол Р.
2023ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПРЕМІКСУ «MAXCARE» У РАЦІОНАХ ВІДГОДІВЕЛЬНОГО МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙСавинська А., Кірович Н.
2023ХАРЧОВА ПОВЕДІНКА, МОЛОЧНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ВІДТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ КОРІВ ПРИ ЦІЛОРІЧНІЙ ОДНОТИПНІЙ ГОДІВЛІПоляков О., Ясько В.
2023ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ КОНЕЙ ДО СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ В УМОВАХ КСК «СТЕТСОН» ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІМайко О.О., Косенко С. Ю.
2023Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва: матеріали конференції-
2024ПОРЯДОК ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНОГО ЗАХИСТУ ПІД ЧАС ОБІГУ НА ПОТУЖНОСТЯХ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ. МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНОГО ЗАХИСТУ: науково-методичні рекомендаціїБогатко Н. М., Кіт А. А., Тімченко О. В., Скрипка Г. А., Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф.
2024ПОРЯДОК ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ З ПОВЕРХОНЬ ДОВКІЛЛЯ ПРИ ПЕРВИННОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА НА ПОТУЖНОСТЯХ З ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА У СФЕРІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ: науково-методичні рекомендаціїТімченко О. В., Кіт А. А., Богатко Н. М., Скрипка Г. А. Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф.
2024Formation of the biological value of beef protein depending on the age and breed of bullsPaliy A., Michalchenko S., Korkh I., Rodionova K., Tkachuk S., Khimych M., Dankevych N., Boiko N.
2024ІСТОРІЯ ЕКОНОМІКИ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ДУМКИ: навчальний посібникНебога Т., Вдовиченко А.
2024Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компонента «Педагогіка вищої школи»Самуйлік М., Чебан О.