DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3858
Назва: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА В УМОВАХ ДП «ДГ» АНДРІЇВСЬКЕ» ІВПіМ НААН УКРАЇНИ
Автори: Чернов М. Г., Сусол Р. Л.
Теми: розвиток тваринництва, перспективні технології, ДП «ДГ» Андріївське», елементи інтенсифікації тваринництва
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.4.082 Чернов М. Г., Сусол Р. Л. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва в умовах ДП «ДГ» Андріївське» ІВПіМ НААН України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 270-272.
Короткий огляд (реферат): Аграрне виробництво є пріоритетним напрямком розвитку України, а тваринництво як галузь залишається чи не єдиним джерелом забезпечення населення будь-якої держави повноцінним білком. Тваринництво асоціюється із важкою, щоденною працею, проте запровадження перспективних технологій у тваринництві, що базуються на елементах механізації, автоматизації, а сьогодні і ІТ-технологій, можливе, як правило, в колективному секторі тваринництва. Мета роботи полягала у комплексній оцінці сучасного стану та визначення перспектив розвитку тваринництва в умовах ДП «ДГ» Андріївське» ІВПіМ НААНУ як одного з найбільш перспективних підприємств в структурі державних господарств в умовах Одеської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3858
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернов, Сусол.pdf552,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.