DSpace logo

Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 3241-3250 зі 4514 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022ВПЛИВ ПЛАСТИКУ ТА МІКРОПЛАСТИКУ НА РИБ (ОГЛЯДОВА СТАТТЯ)Бойко В., Кушнір В.; Boyko V., Kushnir V.
2022МОДИФІКАЦІЇ ПРИЗОВИХ КАЧАЛОК ДЛЯ РИСИСТИХ КОНЕЙКосенко С., Чебан В., Нагорний С.; Kosenko S., Cheban V., Nagorny S.
2023ЕТІОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ТА ПРОФІЛАКТИКА ШЛУНКОВО- КИШКОВИХ ЗАХВОРЮВАНЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ В ПТАХІВНИЧИХ ГОСПОДАРСТВАХДубін Р., Івлева О.; Dubin R., Ivleva O.
2023МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСА РИБИ ХАДЖИБЕЙСЬКОГО ЛИМАНУГолубенко О., Тарасенко Л., Рудь В.; Holubenko O., Tarasenko L., Rud V.
2023ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ ПОТОМСТВА ВІВЦЕМАТОК РІЗНОГО ТИПУ КОНСТИТУЦІЇ У РАННЬОМУ ОНТОГЕНЕЗІ; Новічкова А.; Novichkova А.
2023ЕФЕКТИВНІСТЬ ПАТОГЕНЕТИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ПРИ ЛІКУВАННІ ДОБРОЯКІСНИХ ПУХЛИН МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ У СОБАКРозум Є., Морозов М.; Rozum Y., Morozov N.
2023ВИЗНАЧЕННЯ ЗАЛИШКОВИХ КІЛЬКОСТЕЙ АНТИБАКТЕРІАЛЬНИХ РЕЧОВИН У МЕДІ ВІТЧИЗНЯНИХ ТА ЗАКОРДОННИХ ВИРОБНИКІВСкрипка Г., Найдіч О., Тімченко О.; Skrypka Н., Naidich О., Timchenko О.
2023БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ МАРИНОВАНОГО М’ЯСА «ШАШЛИК» ТОВ «М’ЯСТОРІЯ»Красніков С., Коренєва Ж., Рудь В., Тарасенко Л.; Krasnikov S., Koreneva J., Rud V., Tarasenko L.
2023APPLICATION OF FEEDS BASED ON HUMIC SUBSTANCESUminskyi S., Yakovenko A., Moskalyuk I., Mogilyanets T., Korolkova M.; Уминський С., Яковенко А., Москалюк І., Могілянець Т., Королькова М.
2023CURRENT ASPECTS OF THE PROBLEM OF TRICHINELLOSIS IN UKRAINE AND THE WORLD: OVERVIEWPiven O.; Півень О.