DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4881
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ГРУМІНГУ СОБАК ДЕКОРАТИВНИХ ПОРІД РІЗНИХ ПСИХОТИПІВ В УМОВАХ САЛОНУ ГРУМІНГУ "BETTY" М.ОДЕСА
Автори: Мезецька Д. Р., Косенко С. Ю.
Теми: собаки, психотип, грумінг, стресостійкість, тестування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.7.083.45(477.74-20) Мезецька Д. Р., Косенко С. Ю. Особливості грумінгу собак декоративних порід різних психотипів в умовах салону грумінгу "Betty" м. Одеса. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 26-29.
Короткий огляд (реферат): Досліджували стресостійкість собак різного психотипу при процедурах грумінгу в умовах салону грумінгу "Betty" м. Одеси. Встановлено, що більшість дослідних тварин (28,5%) у віці 6-8 тижнів мали високі адаптаційні можливості, не проявляли агресії до незнайомих людей; така ж кількість мала схильність до лідерства, але за відсутності будь-якої агресії. 9,5% мали виражену схильність до домінування і стільки ж потребували спеціальних прийомів корекції поведінки; 23,8% мали необхідність тісного контакту з господарем і схильність до підпорядкування. Відповідно, під час проведення процедури грумінгу поведінка собак різного психотипу відрізнялась - від дружньої до істеричної, отже, витрати часу на загальний грумінг також були різними.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4881
Розташовується у зібраннях:Косенко Світлана Юріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості грумінгу собак .pdf817,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.