DSpace logo

Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2451-2460 зі 5058 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Шляхи удосконалення методів і систем забезпечення мікроклімату у тваринницьких приміщеннях в умовах «Хаджидер-Агро» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Ткач Д. М.
2021ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У МЕТОДИЦІ ВИКЛАДАННЯ АГРАРНИХ НАУКБондар Л.П.
2021Зоогігієна тваринницьких приміщень: бібліографічний список літературиМішина Н.І.
2021PURIFICATION OF LIQUID VEGETABLE OILS USING ELECTROPHYSICAL FIELDSOsadchuk P.I., Domuschi D.A., Pavlishin P.
2021ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ ПОРОДИ П’ЄТРЕН ЗА ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ МЕТОДІВ РОЗВЕДЕННЯ; Тацій О.; Таций А.; Tatsi A.
2012ВПЛИВ РІЗНИХ СИСТЕМ ОБРОБІТКУ ГРУНТУ НА ЙОГО БІОЛОГІЧНУ АКТИВНІСТЬ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ЯЧМЕНЮ ОЗИМОГО У КОРОТКОРОТАЦІЙНИХ СІВОЗМІНАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИЮркевич Є.О., Войцеховська О.С.; Юркевич Е.А., Войцеховская О.С.; Yurkevich E., Voytsekhovskaya O.
2020Удосконалення технологіі виробництва молока в умовах ПРАТ МХП «Зернопродукт» м. Ладижин Вінницької області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Луцюк О. М.
2019Удосконалення технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Арцизька м’ясна компанія» Арцизького району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Скибицький О. А.
2013ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ЗБИРАННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРДомущі Д. П., Новаковский М.А.; Домущи Д.А., Новаковский Н.А.; Domuschy D.A., Novacovski N.А.
2020ВПЛИВ ВВЕДЕННЯ ДО РАЦІОНУ КОРІВ ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЮ ТА СТА-ХОЛу НА ДЕЯКІ БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПЛАЗМИ КРОВІТодоров М. І.