DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3586
Назва: ВНЕСОК БІЗНЕСУ ЩОДО БОРОТЬБИ З ПАНДЕМІЄЮ COVID-19
Автори: Найда І.С.
Теми: бізнес, підприємства, пандемія, Covid-19, проекти, фінансова допомога
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 338.2 Найда І. С. Внесок бізнесу щодо боротьби з пандемією COVID-19 / І.С. Найда // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: тези доп. І Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 13-14 квітня 2021 р.) / ОДАУ. - С. 451-454.
Короткий огляд (реферат): Світова пандемія COVID-19 є одним із ключових факторів, що зумовила зміни в політичному, соціально-економічному векторі багатьох країн. Очевидним є факт, що поширення короновірусу та карантинні заходи стали випробуванням як для світових, так і вітчизняних компаній, глобально змінивши підходи до ведення бізнесу на «до» та «після». Найбільш вразливими представниками бізнесу, яким особливо болісно вижити в кризових умовах за будь-якого сценарію, є мікро-, малі та середні підприємства. У роботі здійснено характеристику проектів вітчизняного бізнесу, спрямованих на допомогу для боротьби з пандемією, підтримку вразливих, незахищених верств населення, створення якісного позитивного контенту у медіа просторі, надання безкоштовних продуктів і послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3586
Розташовується у зібраннях:Найда Ірина Станіславівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Найда І..pdf820,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.