Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/975
Назва: | ВУГЛЕВОДНА СПЕЦИФІЧНІСТЬ ЛЕКТИНІВ КЛІТИННИХ СТІНОК ЗУБКІВ ЧАСНИКУ (ALLIUM SATIVUM) |
Інші назви: | УГЛЕВОДНАЯ СПЕЦИФИЧНОСТЬ ЛЕКТИНОВ КЛЕТОЧНЫХ СТЕНОК ЗУБКОВ ЧЕСНОКА (ALLIUM SATIVUM) |
Автори: | Тихонов, П.С. |
Теми: | Рослинництво Вуглеводна специфічність, лектини, клітинні стінки, часник Углеводная специфичность, лектины, клеточные стенки, чеснок Lectin sugar, Allium sativum, D- mannose specіficity |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №46 |
Бібліографічний опис: | ББК П241.57; УДК 635.262:581.19 Тихонов, П. С. Вуглеводна специфічність лектинів клітинних стінок зубків часнику (allium sativum) [Текст] / П. С. Тихонов// Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.46. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено динаміку зміни вуглеводної специфічності лектинів клітинних стінок зубків часнику у нормі та при дії 2 мМ саліцилової кислоти. Встановлена найбільша спорідненість лектинів до Д-манози Исследована динамика изменения углеводной специфичности лектинов клеточных стенок зубков чеснока в норме и при действии 2 мМ салициловой кислоты. Установлено наибольшее сродство лектинов к Д-маннозе. Lectin sugar specіficities dynamics оf garlic (Allium sativum) bulbs cell walls in normal conditions and due to 2 mM salicylic acid impact was studied. Lectins has been shown to display highest D- mannose specіficity. |
Опис: | Lectin sugar specіficities dynamics оf garlic (Allium sativum) bulbs cell walls in normal conditions and due to 2 mM salicylic acid impact was studied. Lectins has been shown to display highest D- mannose specіficity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/975 |
Розташовується у зібраннях: | Тихонов Павло Сергійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tixonov.pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.