Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/890
Назва: | БАЛАНС АЗОТУ, КАЛЬЦІЮ Й ФОСФОРУ В ОРГАНІЗМІ КУРЕЙ ПРИ ЗГОДОВУВАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ «ЛАДОЗІМ ПРОКСІ» |
Інші назви: | Баланс азота, кальция и фосфора в организме курей при использовании ферментного препарата «Ладозим Прокси» Introduction of «Ladozym Proxy» enzymatic supplement into poultry fodders. |
Автори: | Карунський, О.Й. Karunsky, A. Гарбажій, К.С. Garbazhiy, K. |
Теми: | Птахівництво, годівля баланс азоту, кальцію й фосфору, організм курей, годування, ферментний препарат «Ладозім Проксі» баланс азота, кальция и фосфора, организм кур, кормление, ферментный препарат "Ладозим Прокси" «Ladozym Proxy» , diet of chickens , mineral resources |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43 |
Бібліографічний опис: | УДК.634.4.084/27 Карунський О. Й. Баланс азоту,кальцію й фосфору в організмі курей при згодовуванні ферментного препарату "Ладозім Проксі" / О. Й. Карунський, К. С. Гарбажій, // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.31-34. |
Короткий огляд (реферат): | Використання в раціонах курей ферментного препарату «Ладозім Проксі» в розрахунку 0,7 кг/т комбікорму дозволяє збільшити відкладення азоту та мінеральних речовин в організмі птиці . Application of «Ladozym Proxy» enzymatic supplement in diet of chickens in a rate of 0.7 kg per 1 ton of the combined fodder allows to increase put aside mineral resources |
Опис: | Application of «Ladozym Proxy» enzymatic supplement in diet of chickens in a rate of 0.7 kg per 1 ton of the combined fodder allows to increase put aside mineral resources |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/890 |
Розташовується у зібраннях: | Карунський Олексій Йосипович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карунський.pdf | 303,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.