DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗапша, Г.М.-
dc.contributor.authorZapsha, G.-
dc.date.accessioned2016-05-21T11:31:50Z-
dc.date.available2016-05-21T11:31:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУДК 338.439.68 Запша Г. М. Динаміка споживання продуктів харчування в умовах ринкових трансформацій аграрного сектора / Г. М. Запша // Економіка та держава. - 2015. - № 10. - С. 26-28.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/848-
dc.descriptionThe necessity of the study of food consumption in the context of dramatic changes of property relations in agriculture is grounded. The use of adequacy in food consumption per capita as an important indicator of the socio-economic impact of reform in agriculture is offered. The characteristic of stages of market transformations in agriculture from the standpoint of the dynamics of indicators of food security of the country has been done. It's found that the existing in Ukraine needs to balance the diet by rational standards. It is concluded that the growth prospects of socio-economic impact of changes in the agricultural sector are based on the weight of social production and the considerable possibilities of increasing economic efficiency of agricultural production based on modern scientific achievements.ru
dc.description.abstractОбгрунтовано необхідність дослідження рівня споживання харчових продуктів у контексті кардинальних змін відносин власності в сільському господарстві. Запропоновано використання показників достатності споживання харчових продуктів у розрахунку на одну особу як важливого індикатора соціально-економічної результативності реформування в аграрній сфері. Здійснено характеристику етапів ринкових трансформацій в сільському господарстві з позицій динаміки індикаторів продовольчої безпеки країни. Встановлено, що існуючий в Україні раціон харчування потребує збалансування згідно з раціональними нормами. Зроблено висновок, що перспективи зростання соціально-економічної результативності перетворень в аграрному секторі базуються на соціальній вагомості продукції, яка в ньому виробляється, а також значних можливостях підвищення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва на основі сучасних наукових досягнень.ru
dc.description.abstractThe necessity of the study of food consumption in the context of dramatic changes of property relations in agriculture is grounded. The use of adequacy in food consumption per capita as an important indicator of the socio-economic impact of reform in agriculture is offered. The characteristic of stages of market transformations in agriculture from the standpoint of the dynamics of indicators of food security of the country has been done. It's found that the existing in Ukraine needs to balance the diet by rational standards. It is concluded that the growth prospects of socio-economic impact of changes in the agricultural sector are based on the weight of social production and the considerable possibilities of increasing economic efficiency of agricultural production based on modern scientific achievements.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherЕКОНОМІЧНА НАУКА Економiка та держава No 10/2015ru
dc.subjectЕкономікаru
dc.subjectспоживання харчових продуктів, продовольча безпека, ринкові трансформаціїru
dc.subjectfood consumption, food security, market transformationru
dc.titleДИНАМІКА СПОЖИВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ В УМОВАХ РИНКОВИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ АГРАРНОГО СЕКТОРАru
dc.title.alternativeTHE DYNAMICS OF FOOD CONSUMPTION IN TERMS OF MARKET TRANSFORMATION OF THE AGRICULTURAL SECTORru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Запша Галина Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf115,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.