DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол, Р.Л.-
dc.contributor.authorSusol, R.-
dc.date.accessioned2016-05-21T11:07:15Z-
dc.date.available2016-05-21T11:07:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 636.4.082 Сусол Р. Л. Сучасні аспекти інтенсифікації виробництва свинини на Одещині / Р. Л. Сусол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 157-163.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/846-
dc.descriptionIn the conditions of Odessa region it has proved the direction of intensification of pork’s production using sows of Large White breed with the improved meat qualities of farm type UKB-3 «Prichernomorskiy», which is created, as a maternal form and cross them with the male hogs of meat breeds Landras and P'etren of the French selection.ru
dc.description.abstractВ умовах Одеського регіону доведено напрямок інтенсифікації виробництва свинини шляхом використання свиноматок великої білої породи з покращеними м’ясними якостями заводського типу УВБ-3 «Причорноморський», що у процесі створення в якості материнської форми при схрещуванні з кнурами м’ясних порід ландрас та п’єтрен французької селекції.ru
dc.description.abstractВ условиях Одесского региона доказано направление интенсификации производства свинины путем использования свиноматок крупной белой породы с улучшенными мясными качествами заводского типа УКБ-3 «Причерноморский», который создается, в качестве материнской формы при скрещивании с хряками мясных пород ландрас и пьетрен французской селекции.ru
dc.description.abstractIn the conditions of Odessa region it has proved the direction of intensification of pork’s production using sows of Large White breed with the improved meat qualities of farm type UKB-3 «Prichernomorskiy», which is created, as a maternal form and cross them with the male hogs of meat breeds Landras and P'etren of the French selection.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectСвинарствоru
dc.subjectінтенсифікація, поєднання генотипів, продуктивність, заводський тип, УВБ- 3, ландрас, п’єтрен.ru
dc.subjectинтенсификация, сочетание генотипов, продуктивность, заводской тип, УКБ-3, ландрас, пьетренru
dc.subjectintensification, combination of genotypes, productivity, farm type, UKB-3, Landras, P'etrenru
dc.titleСучасні аспекти інтенсифікації виробництва свинини на Одещиніru
dc.title.alternativeСовременные аспекты интенсификации производства свинины в Одесской областиru
dc.title.alternativeThe modern aspects of intensification in pork’s production in Odessa regionru
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n75v4r2013t2c1susol.pdf816,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.