DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/778
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАгапова, Є.М.-
dc.contributor.authorАгапова, Е. М.-
dc.contributor.authorAhapova, Ye. M.-
dc.contributor.authorСусол, Р.Л.-
dc.contributor.authorSusol, R.-
dc.date.accessioned2016-05-16T09:16:31Z-
dc.date.available2016-05-16T09:16:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУДК 636.4.082 Агапова Є. М. Характеристика свиней заводського типу "Причорноморський" за відгодівельними та м’ясними якостями / Є. М. Агапова, Р. Л. Сусол // Розведення і генетика тварин. - 2015. - Вип. 49. - С. 57-62.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/778-
dc.descriptionThe results of breeding work during last 10 years on improving the productive qualities of pigs Large White breed and creating farm type ULW-3 «Black Sea» by cross method of pigs Large White breed native and French selection have allowed to obtain animals that have the following performance parameters: adult boars’ live weight – 320–350 kg; body length – 185–186 cm; adult sows’ live weight – 240–265 kg; body length – 168–172 cm; prolificacy – 10,5–11,5 heads and more, milk production – 60–65 kg, nests’ weight in the age of 35 days – 80–85 kg, survival rate – 90% or more. The average daily gain for fattening to 100 kg live weight at the age of 165–178 days – 807–824 g at the cost of feed per 1 kg gain – 3,01–3,07 kg completed feed, thickness of bacon – 18,05–19,44 mm, length of half carcasses – 96,30–96,62 cm, meat content in carcass – more than 60 %. The quality of meat and fat products in the final genotype meet the current technological standards.ru
dc.description.abstractПідсумки останніх 10-ти років селекційної роботи з удосконалення продуктивних якостей свиней великої білої породи та створення заводського типу УВБ-3 «Причорноморський» методом кросування свиней великої білої породи вітчизняної та французької селекції дали можливість одержати тварин, які мають наступні параметри продуктивності: жива маса дорослих кнурів – 320–350 кг; довжина тулуба – 185–186 см; жива маса повновікових свиноматок – 240–265 кг; довжина тулуба – 168–172 см; багатоплідність – 10,5–11,5 гол. і більше, молочність – 60–65 кг, маса гнізда у 35-деному віці – 80–85 кг, збереженість – 90 % і більше. Середньодобовий приріст на відгодівлі до живої маси 100 кг у віці 165–178 днів – 807–824 г при витратах корму на 1 кг приросту – 3,01–3,07 кг повноцінного комбікорму, товщина шпику – 18,05–19,44 мм, довжина напівтуші – 96,30–96,62 см, вміст м’яса в туші – понад 60 %. Якість м’ясо-сальної продукції у фінального генотипу відповідає існуючим технологічним нормам.ru
dc.description.abstractИтоги последних 10-ти лет селекционной работы по совершенствованию продуктивных качеств свиней крупной белой породы путем создания заводского типа УКБ-3 «Причерноморский» методом кроссирования свиней крупной белой породы отечественной и французской селекции позволили получить животных, которые имеют следующую продуктивность: живая масса взрослых хряков – 320–350 кг; длина туловища – 185–186 см; живая масса полновозрастных свиноматок – 240–265 кг; длина туловища – 168–172 см; многоплодие – 10,5–11,5 гол. и больше, молочность – 60–65 кг, масса гнезда в 35-дневном возрасте – 80–85 кг, сохранность – 90 % и больше. Среднесуточный прирост на откорме до живой массы 100 кг в возрасте 165–178 дней – 807–824 г при затратах корма на 1 кг прироста – 3,01–3,07 кг полноценного комбикорма, толщина шпика – 18,05–19,44 мм, длина полутуши – 96,30–96,62 см, содержание мяса в туше – более 60 %. Качество мясо-сальной продукции у финального генотипа соответствует существующим технологическим нормам.ru
dc.description.abstractThe results of breeding work during last 10 years on improving the productive qualities of pigs Large White breed and creating farm type ULW-3 «Black Sea» by cross method of pigs Large White breed native and French selection have allowed to obtain animals that have the following performance parameters: adult boars’ live weight – 320–350 kg; body length – 185–186 cm; adult sows’ live weight – 240–265 kg; body length – 168–172 cm; prolificacy – 10,5–11,5 heads and more, milk production – 60–65 kg, nests’ weight in the age of 35 days – 80–85 kg, survival rate – 90% or more. The average daily gain for fattening to 100 kg live weight at the age of 165–178 days – 807–824 g at the cost of feed per 1 kg gain – 3,01–3,07 kg completed feed, thickness of bacon – 18,05–19,44 mm, length of half carcasses – 96,30–96,62 cm, meat content in carcass – more than 60 %. The quality of meat and fat products in the final genotype meet the current technological standards.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherРозведення і генетика тварин. № 49ru
dc.subjectТваринництвоru
dc.subjectвелика біла порода, заводський тип, відгодівельні, м’ясні якостіru
dc.subjectсвиньи, крупная белая порода, заводской тип, откормочные, мясные качестваru
dc.subjectpigs, Large White breed, farm type, fattening, meat qualitiesru
dc.titleХАРАКТЕРИСТИКА СВИНЕЙ ЗАВОДСЬКОГО ТИПУ «ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ» ЗА ВІДГОДІВЕЛЬНИМИ ТА М’ЯСНИМИ ЯКОСТЯМИru
dc.title.alternativeХАРАКТЕРИСТИКА СВИНЕЙ ЗАВОДСКОГО ТИПА «ПРИЧЕРНОМОРСКИЙ» ПО ОТКОРМОЧНЫМ И МЯСНЫМ КАЧЕСТВАМru
dc.title.alternativeCHARACTERISTICS OF PIGS «BLACK SEA» FARM TYPE FOR FATTENING AND MEAT QUALITIESru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Агапова Євгенія Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Агапова, Сусол.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.