DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/761
Назва: Підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках:матеріали V міжнарод. науково-практич. конф. (13-14 червня 2013 р. Одеський держ. аграр. ун-т)
Автори: Колектив авторів
Теми: матеріали V міжнародної науково-практичної конференції
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: ББК П.е(0)л0; 65.9 (4Укр-40де)321я43; УДК 339.13 : 631.15 : 338.246.83 А 252 Підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках [Текст] : матеріали V міжнарод. науково-практич. конф. (13-14 червня 2013 р. Одеський держ. аграр. ун-т) / ред. кол. Б.В. Буркінський, В.В. Власов, М.Я. Дем'яненко та ін. - Одеса, 2013. - 106 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику опубліковано матеріали V міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої проблемі підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках, яка проводилась 13 - 14 червня 2013 р. в Одеському державному аграрному університеті. Видання містить наукові здобутки як молодих дослідників, аспірантів, так і провідних учених (спеціалістів), які вивчають проблему підвищення конкурентоспроможності продукції аграрного сектора. Основні напрями здійснюваного дослідницького пошуку стосувалися: теоретичних основ конкурентоспроможності в аграрному секторі у контексті глобалізації світової економіки; економічних і організаційних механізмів підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції та впливу макроекономічних чинників на її формування; ефективного використання ресурсів як чинника забезпечення конкурентоспроможності (земля, праця, капітал, інфраструктура); прибутковості сільськогосподарського виробництва як основи сталого розвитку АПК; внутрішнього попиту як стимулятора зростання виробництва та якості продукції; конкурентоспроможності та продовольчої незалежності в умовах нестабільності світових аграрних ринків; ролі та місця України на світовому агропродовольчому ринку в умовах COT (стан та перспективи).
Опис: Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів, фахівців агропромислового комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/761
Розташовується у зібраннях:ЗБІРНИКИ НАУКОВИХ ПРАЦЬ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
материал-конфренции-2013[1].pdf3,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.