DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/755
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарунський О.Й., Браженко В.Є., Тілілюк О.О.-
dc.date.accessioned2016-05-11T08:52:57Z-
dc.date.available2016-05-11T08:52:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 636.085.55-021.465 Карунський О. Й. Технологія виробництва комбікормів підвищеної продуктивної дії / О. Й. Карунський, В. Є. Браженко, О. О. Тілілюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 2. - С. 25-29.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/755-
dc.descriptionIn article the considered ways of enrichment of mixed fodder are considered by mineral substances. The technology of input of a preparation of selenit of sodium in composition of mixed fodder with increase of productive action of production is improved.ru
dc.description.abstractВ статті розглянуті засоби збагачення комбікормів мінеральними речовинами. Удосконалена технологія введення препарату селеніту натрію у склад комбікормів з підвищенням продуктивної дії продукції.ru
dc.description.abstractIn article the considered ways of enrichment of mixed fodder are considered by mineral substances. The technology of input of a preparation of selenit of sodium in composition of mixed fodder with increase of productive action of production is improved.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherЗернові продукти і комбікорми № 2 (50) 2013ru
dc.subjectкомбікорм, комбікормове виробництво, використання комбікормів, порційні технології, препарат селеніту натрію, підвищення продуктивної дії продукціїru
dc.subjectmixed fodder, mixed fodder manufacture, use of mixed feeds, efficiency of technological processes, portion technology, preparation of selenit of sodium, increase of productive action of productionru
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПРОДУКТИВНОЇ ДІЇru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Карунський Олексій Йосипович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zpik_2013_2_10.pdf436,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.