DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/69
Title: ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОМИСЛОВОГО СХРЕЩУВАННЯ У СКОТАРСТВІ
Other Titles: Эффективность промышленного скрещивания в скотоводстве
The efficacy of industrial breeding in cattle breeding
Authors: Севастьянов, О.Г.
Севастьянов, А.Г.
Sevastyanov, A.
Кірович, Н.О.
Кирович, Н.А.
Kirovich, N.
Баланенко, В.О.
Баланенко, В.О.
Balanenko, V.
Keywords: Схрещування
ріст, розвиток, схрещування, помісі, відгодівля, жива маса, середньодобовий приріст
рост, развитие, скрещивание, помиси, откорм, живая масса, среднесуточный прирост
growth, development, crossing, cross-breeds, fettening, liveweight, average incress in weight
Issue Date: 2010
Publisher: Аграрний вісник Причорномор’я
Citation: УДК 636. 082.26 Ефективність промислового схрещування у скотарстві / О. Г. Севастьянов, Н. О. Кірович, В. О. Баланенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2010. - Вип.54: Сільськогосподарські науки. - С.81-85.
Series/Report no.: ;54
Abstract: Вивчено та проаналізовано відгодівельні якості бугайців червоної степової породи та їх помісей зі знам’янським м’ясним типом в умовах ВАТ «Кордонське» Комінтернівського району Одеської області.
Изучено и проанализировано откормочные качества бычков красной степной породы и их помесей со знамянским мясным типом в условиях ООО «Кордонское» Коминтерновского района Одесской области.
It was studied and analysed the fattened qualities bulls of Red Step breed and their crossbreeds with Znamyanskiy Meat breed under conditions OOO “Kordonskoe” Kominterniv region, Odessa oblast.
Description: It was studied and analysed the fattened qualities bulls of Red Step breed and their crossbreeds with Znamyanskiy Meat breed under conditions OOO “Kordonskoe” Kominterniv region, Odessa oblast.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/69
Appears in Collections:Севастьянов Олександр Григорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sevast.pdf555,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.