DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/69
Назва: ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОМИСЛОВОГО СХРЕЩУВАННЯ У СКОТАРСТВІ
Інші назви: Эффективность промышленного скрещивания в скотоводстве
The efficacy of industrial breeding in cattle breeding
Автори: Севастьянов, О.Г.
Севастьянов, А.Г.
Sevastyanov, A.
Кірович, Н.О.
Кирович, Н.А.
Kirovich, N.
Баланенко, В.О.
Баланенко, В.О.
Balanenko, V.
Теми: Схрещування
ріст, розвиток, схрещування, помісі, відгодівля, жива маса, середньодобовий приріст
рост, развитие, скрещивание, помиси, откорм, живая масса, среднесуточный прирост
growth, development, crossing, cross-breeds, fettening, liveweight, average incress in weight
Дата публікації: 2010
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор’я
Бібліографічний опис: УДК 636. 082.26 Ефективність промислового схрещування у скотарстві / О. Г. Севастьянов, Н. О. Кірович, В. О. Баланенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2010. - Вип.54: Сільськогосподарські науки. - С.81-85.
Серія/номер: ;54
Короткий огляд (реферат): Вивчено та проаналізовано відгодівельні якості бугайців червоної степової породи та їх помісей зі знам’янським м’ясним типом в умовах ВАТ «Кордонське» Комінтернівського району Одеської області.
Изучено и проанализировано откормочные качества бычков красной степной породы и их помесей со знамянским мясным типом в условиях ООО «Кордонское» Коминтерновского района Одесской области.
It was studied and analysed the fattened qualities bulls of Red Step breed and their crossbreeds with Znamyanskiy Meat breed under conditions OOO “Kordonskoe” Kominterniv region, Odessa oblast.
Опис: It was studied and analysed the fattened qualities bulls of Red Step breed and their crossbreeds with Znamyanskiy Meat breed under conditions OOO “Kordonskoe” Kominterniv region, Odessa oblast.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/69
Розташовується у зібраннях:Севастьянов Олександр Григорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sevast.pdf555,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.