DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/656
Title: Вплив температурного чинника на організм птиці
Authors: НАЙДА, В.О., Мельник В.В.
Keywords: Ветеринарія
Птиця, чинник, температура, терморегуляція, годівля, препарати, добавки
Птица, фактор, температура, терморегуляция, кормление, препараты, добавки
Poultry, factor, temperature, temperature control, feeding, preparations, additives
Issue Date: 2014
Publisher: Сучасне птахівництво. 2014. № 6.
Citation: УДК 636.5.085 Найда В. О. Вплив температурного чинника на організм птиці / В. О. Найда, В. В. Мельник // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 30-32.
Abstract: Наведено огляд літературних джерел та результати власних досліджень щодо впливу температурного чинника на організм птиці. Доведено необхідність використання в годівлі птиці препаратів, які забезпечують адаптацію її організму до підвищеної температури повітря у пташнику.
Приведен обзор литературных источников и результаты собственных исследований влияния температурного фактора на организм сельскохозяйственной птицы. Доказана необходимость использования в кормлении птицы препаратов, которые обеспечивают адаптацию ее организма к повышенной температуре воздуха в птичнике.
An overview of the literature and results of own studies of the effect of temperature on the organism of poultry are conducted. The necessity to use preparations which provide adaptation of the organism to high temperature air in the poultry house in poultry feeding proved.
Description: An overview of the literature and results of own studies of the effect of temperature on the organism of poultry are conducted. The necessity to use preparations which provide adaptation of the organism to high temperature air in the poultry house in poultry feeding proved.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/656
Appears in Collections:Найда Василь Олексійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sps_2014_6_14.pdf294,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.